Uitvaart

Uitvaartfotografie Axhterhoek

“Een herinnering van onschatbare waarde”

uitvaartfotografie in de achterhoek - rouwauto

Een uitvaart is een emotionele dag die je vaak in een roes beleeft. Je hebt veel aandacht besteed aan deze laatste eer en toch ontgaan veel details je. Net dat mooie, emotionele en kwetsbare moment van een hand op een schouder. Natuurlijk zit de herinnering in je hart, maar een uitvaartreportage in de Achterhoek helpt je de dierbare momenten terug te halen. Vooral nu in coronatijd waardevol, want door de strenge regels kunnen dierbaren niet allemaal aanwezig bij de uitvaart.

Meerwaarde van een uitvaartreportage

Als uitvaartfotograaf in de Achterhoek ben ik onzichtbaar aanwezig met oog voor details. Wat jou tijdens de uitvaart misschien niet opviel — de aanwezigheid van dierbaren, een traan, een hand op een schouder, is wel terug te zien in de afscheidsreportage. Je merkt op de uitvaart niet dat ik als afscheidsfotografe er ben en toch krijg je een mooie uitvaartreportage die de uitvaart in het geheel en alle details laat zien. Waardevolle, bijzondere, intieme momenten vind je terug in jullie persoonlijke album.

 

Jouw wensen voor uitvaartfotografie belangrijk

Vooraf bespreken we je wensen voor de uitvaartreportage. Zo weet je zeker dat in jouw album komt wat je juist graag in beeld brengt en dat mensen die niet op de foto willen er niet op staan. Natuurlijk verplaats ik me alleen op momenten dat het kan, zodat alle aandacht voor de dienst is. Zo zien jullie geen flits* en hoeven jullie niet om mij heen bij kwetsbare momenten. Hoewel ik op de achtergrond aanwezig ben, lijkt het in de reportage alsof ik constant dichtbij was.

Een uitvaartreportage laten maken in de Achterhoek?

Mag ik je helpen een persoonlijke fotoreportage te maken van iemands laatste reis?

“Mensen denken niet zo snel aan een uitvaartfotograaf, maar achteraf zijn de foto’s zó waardevol. Ze helpen bij het verwerken van het verdriet en het levend houden van de herinneringen. Een dankbaar aandenken.”

Gallery

uitvaartreportage Achterhoek rouwauto
uitvaartfotograaf in de Achterhoek - Rosorum

Elk afscheid betekent
de geboorte van
een herinnering

rouwfotografie Achterhoek - rouwende man
uitvaartreportage Achterhoek - grafkist
rouwfotografie Achterhoek - vlinders op de muur
uitvaartfoto's Achterhoek - hand die een kist aanraakt